Garažna vrata

Garažna vrata

Garažna vrata

Garažna vrata glede na njihove namembnosti delimo na:

aluminijasta rolo dvižna vrata,
dvižna vrata,
sekcijska vrata,
industrijska garažna vrata.

Aluminijasta rolo dvižna garažna vrata so komfortni in estetski dodatek vašemu objektu. Vrata so toplotno in zvočno izolirana. Upravljajo se z elektro-motornim pogonom na daljinsko upravljanje ali stikalom na ključ.

Dvižna garažna vrata so enostavnejša in bolj ekonomična izbira garažnih vrat. Sestavljena so iz nepregibnega krila z vodoravnimi ali navpičnimi motivi v različnih barvnih tonih.

Sekcijska vrata so odlična rešitev za individualne hiše, saj so primerna skoraj za vsako garažo. Nudijo številne možnosti izvedbe, dizajna površin, izjemne varnostne rešitve, inovativna tehnika vodil, preprosto upravljanje.

Odpirajo se navpično in ležijo pod stropom. Takšen način konstrukcije zagotavlja optimalen izkoristek prostora v garaži, olajša pa tudi parkiranje pred garažo. Odpiranje vrat odlikuje miren in tih tek s pomočjo odličnega elektro-motorja. Vrata so na voljo v različnih barvnih tonih. Možna je vodoravna zasteklitev v eno lamelo ali diagonalna ter navpična zasteklitev.

Prednosti vrat so robustna konstrukcija, ekskluziven videz, odpornost materialov, varčna izraba prostora, več načinov vgradnje, moderna pogonska tehnika, daljinsko upravljanje, odklepanje v sili.

Industrijska garažna vrata so večjih dimenzij in omogočajo prehode večjih vozil. Izdelava je prilagojena visokim obremenitvam, pogostemu odpiranju in zapiranju, industrijski tip vrat je prav tako dobro prilagodljiv različnim prostorom oz. objektom.