Zunanje žaluzije krpan in kontinental

Zunanje žaluzije krpan in kontinental

Krpan in continental

Poleg zatemnitve prostora in diskretnosti dajejo zunanje žaluzije oknu moden in eleganten videz. Nastavimo jih lahko glede na kot sončnih žarkov in tako uravnavamo intenzivnost svetlobe v prostoru, prav tako pa so nepogrešljive pri zagotavljanju ugodne mikroklime, saj preprečujejo segrevanje stekla in s tem direkten vstop toplote, ki bi sicer segrela prostor, za preprečevanje vdora sončnih žarkov in pogledov iz okolice

Zunanje žaluzije tipa CONTINENTAL in KRPAN so izdelane iz aluminijevega, vroče obarvanega traku v širokem spektru barv. Barvno prilagajamo fasadi in vsem stilom gradnje, saj so na voljo v široki barvni paleti in poleg atraktivnega dizajna dajejo tudi lepši izgled celotnemu objektu.

Žaluzije CONTINENTAL so sestavljene iz 50 mm širokih lamel z vodili iz kovinske pletenice.

Žaluzije KRPAN so dobavljive v  izvedbah:  80 mm (širina ojačane lamele). Zunanje žaluzije krpan lahko namestimo na vse tipe oken in vrat, njihova vgradnja pa je hitra in enostavna.

Upravljanje: na voljo je različica z ročnim pogonom na ročico ali motornim pogonom (stikalo ali daljinsko upravljanje). Vodila so ALU eloksirana s PVC vložki za amortizacijo. Zunanje žaluzije lahko namestimo na vse tipe oken, njihova vgradnja pa je hitra in enostavna.

 

Tehnični podatki