Notranja plise senčila

Notranja plise senčila

Plise

Plise senčila  predstavljajo sodoben in moden način senčenja prostorov. Izdelani so iz visokokakovostne impregnirane tkanine, ki je na voljo v različnih barvah oziroma barvnih vzorcih. Izbira blaga za pliseje je resnično raznovrstna, od prosojnega do neprosojnega v različnih odtenkih in zanimivih dizajnih, do blaga naparjenega z aluminijem, ki podnevi služi kot toplotni izolator, ponoči pa vas varuje pred neželenimi pogledi.

Primerni so za senčenje vseh tipov oken, vključno s strešnimi okni in zimskimi vrtovi. Vse tkanine so zgubane po posebni tehnologiji, ki omogoča obstojnost plise senčil pri visokih temperaturah in vlagi.

Plise senčila nudimo po meri, zato se natančno prilegajo vsakemu oknu, tudi če je kakšne posebne oblike. Debelina 2 cm omogoča pritrditev v okenski okvir tik ob steklu, kjer zavzame zelo malo prostora. Pritrdimo jih lahko tudi v strop ali steno. Tako montaža, kot vzdrževanje teh senčil je zelo enostavna.

Primerna so za stanovanjske prostore, pisarniške prostore, učilnice, zimske vrtove, zastekljene balkone. Zaradi kvalitetnih materialov, iz katerih so narejene, imajo plise senčila dolgo življenjsko dobo. To so senčila, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne kupce!